Cartofi De Aur Yukon: Stil Jacques Pepin
Cartofi Yukon Gold: stilul Jacques Pepin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Rețete similare sunt Cartofi De Aur Yukon Zdrobiți, Gratin de cartofi de aur Yukon, și Yukon Aur Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o tigaie adâncă și adăugați sare și piper, după gust. Acoperiți cartofii la jumătate cu bulion de pui, aproximativ 3 căni, adăugați untul și acoperiți tigaia cu un capac. Gatiti cartofii in stoc pana aproape fragede, aproximativ 5 pana la 8 minute, in functie de marimea cartofilor.
Scoateți capacul și lăsați stocul să se evapore, aproximativ încă 5 minute. Odată ce stocul s-a evaporat, scoateți fiecare cartof folosind o lingură sau o lingură mare, creând o mică fisură în fiecare, dar nu spargeți. Lăsați cartofii să se rumenească pe fiecare parte, încă 5 minute și condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar sau dorit.
Scoateți cartofii rumeniți din tigaie și așezați-i pe un platou de servire, garnisit cu pătrunjel.