Cartofi De Aur Yukon: Stil Jacques Pepin

Cartofi De Aur Yukon: Stil Jacques Pepin
Cartofi Yukon Gold: stilul Jacques Pepin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Rețete similare sunt Cartofi De Aur Yukon Zdrobiți, Gratin de cartofi de aur Yukon, și Yukon Aur Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați cartofii într-o tigaie adâncă și adăugați sare și piper, după gust. Acoperiți cartofii la jumătate cu bulion de pui, aproximativ 3 căni, adăugați untul și acoperiți tigaia cu un capac. Gatiti cartofii in stoc pana aproape fragede, aproximativ 5 pana la 8 minute, in functie de marimea cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
StocStoc
CartofiCartofi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți capacul și lăsați stocul să se evapore, aproximativ încă 5 minute. Odată ce stocul s-a evaporat, scoateți fiecare cartof folosind o lingură sau o lingură mare, creând o mică fisură în fiecare, dar nu spargeți. Lăsați cartofii să se rumenească pe fiecare parte, încă 5 minute și condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar sau dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
StocStoc
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
Scoateți cartofii rumeniți din tigaie și așezați-i pe un platou de servire, garnisit cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista