Cartofi De Arpagic La Grătar
Cartofii de arpagic la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, coajă de lămâie, cartofi cu coajă roșie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi De Arpagic La Grătar, Cartofi De Arpagic La Grătar, și Cartofi De Arpagic La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, 25 pana la 30 de minute.
Tăiați cartofii în jumătate; așezați partea tăiată în sus pe foaia de copt cu margini. Apăsați ușor fiecare cu furculița pentru a aplatiza ușor.
Se amestecă untul, arpagicul și coaja de lămâie într-o cratiță medie la foc mediu până se topește untul. Se condimentează cu sare și piper.
Ungeți niște unt de arpagic peste cartofi.
Coat grill rack cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Gratiți cartofii, tăiați cu fața în jos, până când partea tăiată este crocantă și maro, 10 până la 12 minute. Reîncălziți untul de arpagic rămas.
Transferați cartofii, tăiați cu fața în sus, pe platou.
Stropiți cu unt de arpagic cald.
Per porție:300 de calorii, 17 g grăsime,4 g fibre