Cartofi cu sos de brânză (Papas a la Huanca)
Cartofii cu sos de brânză (Papas a la Huanca 6umbră) ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, aur yukon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi cu sos Huanca (Papan a la Huanca), Papan a la Huancaina (cartofi cu sos de brânză Chile), și CARTOFI CU SOS DE BRÂNZĂ (PAPAS CHORREADAS) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală medie și condimentați bine cu sare, apoi fierbeți rapid, acoperiți, până când sunt fierți, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se răcește, apoi se curăță.
Între timp, tocați și zdrobiți usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare, apoi amestecați cu ingredientele rămase într-un blender până când este foarte neted și mai gros decât smântâna grea (dacă este necesar, subțire cu lapte). Se condimentează cu sare.
Tăiați cartofii transversal în felii groase de 1/4 inch.
Puneți puțin sos pe 8 farfurii mici, apoi acoperiți cu cartofi tăiați felii.
Serviți sosul rămas pe lateral.
Valea Casablanca Sauvignon Blanc ' 07
Cartofii și sosul pot fi preparate cu 1 zi înainte și răcite separat. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire (sosul va fi foarte gros; amestecați și subțire cu lapte suplimentar, dacă doriți).