Cartofi cu pui și roșii
Pui și roșii Topped cartofi este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. 110 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cartofi de copt, amestec de usturoi-piper, pui de rotisor deli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi dulci cu ouă înăbușiți în sos de roșii, și Cartofi Cu Pui De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartofii; înțepați de mai multe ori cu furculița.
Așezați cartofii pe farfuria cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 15 până la 17 minute sau până când furculița este fragedă.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați puiul, brânza și roșiile.
Împărțiți fiecare cartof pe jumătate pe lungime; așezați pe farfurie cu microunde. Mash fiecare cartof ușor.
Se presară fiecare cu amestec de usturoi-piper; se acoperă cu smântână. Lingură 1/2 cană amestec de pui pe fiecare cartof.
Se presară cu bucăți de slănină. Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 până la 3 minute sau până când se topește fierbinte și brânza.