Cartofi cu ceapă, măsline și roșii
Cartofii cu ceapă, măsline și roșii necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 301 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 98 cenți pe porție. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, cartofi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Cartofi cu ceapă, măsline și roșii, Snapper roșu cu roșii, măsline și ceapă, și Paste cu ceapă caramelizată, roșii, pătrunjel și măsline.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o cratiță medie sau mare și turnați peste suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 2 inci. Puneți tigaia la foc mare și aduceți apa la fierbere. Se fierbe 8 minute, până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți și transferați cartofii într-un castron mare. În timp ce cartofii sunt încă calzi, adăugați măsline, roșii, ceapă, ulei de măsline, oțet și cimbru și aruncați pentru a combina. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.