Cartofi Cu Brânză De Vaci
Cottage cartofi brânză este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. Acest fel principal are 379 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, ceapă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Cartofi Cu Jachetă Cu Brânză De Vaci Cu Ierburi (Pentru Diabetici), Cartofi De Cabană, și Cartofi De Cabană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare cu apă și fierbeți până se înmoaie când sunt străpunși cu o furculiță.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 9x3 inch.
Într-un bol mare de amestecare, combinați cartofii, ceapa, brânza de vaci și smântâna.
Transferați amestecul în vasul de caserolă pregătit. Se acoperă cu brânză Cheddar.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 40 de minute.