Cartofi cu brânză de pui și Broccoli

Cartofii cu brânză de pui și Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 352 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, jupuit, margarină lipicioasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Brânză de pui, Broccoli și cartofi Au Gratin caserola, și Cartofi De Broccoli Cheesy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce cartofi cu o furculiță; aranja într-un cerc pe prosoape de hârtie în cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 16 minute sau până când ați terminat, rearanjând cartofii după 8 minute.
În timp ce cartofii se gătesc, combinați puiul, făina, 1 linguriță de ardei, sare și piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de pui și broccoli; sotati timp de 5 minute.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere și gătiți timp de 3 minute sau până când puiul este gata.
Adăugați brânză, amestecând doar până se topește.
Împărțiți cartofii cu furculița și pulpa de puf. Lingura amestec de pui uniform peste cartofi; se presara cu 1/4 lingurita boia de ardei.