Cartofi Cu Adevărat Buni
Foarte bun cartofi franțuzești este un fără gluten farfurie. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 371 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, fulgi de ceapă deshidratați, granule de bouillon de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Paștele. 15 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Franțuzești, Cartofi Franțuzești, și Cartofi Franțuzești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade F).
Într-un castron mare, amestecați împreună supa de brânză Cheddar, jumătate și jumătate, cremă de brânză, fulgi de ceapă, praf de usturoi, praf de muștar, granule de bouillon de pui, sare și piper. Va fi ușor ciudat.
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci și stratificați 1/3 din feliile de cartof peste fund, astfel încât să se suprapună ușor.
Presărați jumătate din usturoi și țelină peste acest strat. Repetați straturile care se termină cu cartofi deasupra.
Turnați amestecul de supă de brânză uniform pe întregul vas. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din cuptor și presărați Cheddar și parmezan deasupra. Reveniți la cuptorul neacoperit și coaceți încă 20 de minute sau până când un cuțit de unt poate fi introdus cu ușurință în cartofi.