Cartofi crocanti cu marar si ceapa
Cartofi crocanți cu mărar și ceapă este o garnitură care servește 6. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 are 214 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită Desir de cartofi, ulei de măsline, ceapă și mărar. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Crunchy Lămâie Mărar Legume Dip, Sandvișuri crocante de somon cu maioneză de hrean-mărar, și Batoane Crocante De Pește Coapte Cu Sos De Mărar De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată.
Adăugați spuds, aduceți înapoi la fierbere, apoi gătiți timp de 3 minute.
Se scurge foarte bine, se lasă în strecurătoare timp de 10 minute să se usuce la abur. Aruncați cu uleiul, ceapa și condimentele într-o formă mare de prăjire.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz 7 și puneți cartofii. Prăjiți 30 de minute, amestecând la jumătate, până devin aurii și crocante. Se amestecă mărarul și se dă din nou la cuptor pentru 5 minute, apoi se servește.