Cartofi cremoși și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cremoși și sparanghelul. Această rețetă face 4 porții cu 112 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pene noi de cartofi, bulion de pui, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Încercați Cartofi cremoși și sparanghel, Supă Cremoasă De Sparanghel, și Supă Cremoasă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, încălziți bulionul până la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi; gatiti 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună amestecul de sos alb și laptele.
Se toarnă sosul peste cartofi.
Adăugați sparanghel; amestecați ușor pentru a amesteca. Acoperiți; se fierbe la foc mic 7 minute, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și legumele sunt crocante.