Cartofi cremoși și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cremoși și sparanghelul. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați noi pene de cartofi, amestec de sos, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Risotto Cremos De Sparanghel, Supă cremoasă de sparanghel cu conținut scăzut de grăsimi, și Supă cremoasă de șuncă și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, încălziți bulionul până la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi; gatiti 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună amestecul de sos alb și laptele.
Se toarnă sosul peste cartofi.
Adăugați sparanghel; amestecați ușor pentru a amesteca. Acoperiți; se fierbe la foc mic 7 minute, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și legumele sunt crocante.