Cartofi cremoși cu brânză și roșii
Cartofii cremoși cu brânză și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 373 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. 167 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Simply Recipes necesită chimen măcinat, sare, ardei gras și brânză mozzarella. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Brânză cremoasă Mac 'n' cu șuncă și roșii, Cotlet de miel și cartofi cu măsline, roșii și brânză Feta, și Roșii Coapte Umplute Cu Slănină Cremoasă Mac Și Brânză.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii: frecați cartofii; nu coaja.
Așezați cartofii într-o tigaie mare și acoperiți cu apă rece și aproximativ 1 1/2 lingurițe de sare. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20 de minute, sau până se înmoaie când este străpuns.
Scurgere. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați cartofii mari în jumătăți sau în sferturi.
Faceți sosul: topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și ceapa verde și gătiți până se ofilesc.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând des, timp de 5 minute.
Se amestecă smântâna, coriandrul, oregano, chimenul.
Adăugați sare și piper după gust și aduceți la foc mic. În timp ce amestecați, adăugați încet brânza și gătiți până când brânza se topește.
Serviți: puneți sosul peste cartofi pentru a servi.