Cartofi Copți Umpluți De Grădină
Cartofii copți umpluți în grădină sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Cartofi Copți Umpluți De Grădină, Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), și Cartofi Copți Umpluți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Pătrundeți pielea cartofilor cu o furculiță.
Cuptorul cu microunde a străpuns cartofii la înălțime timp de 12 minute.
Puneți cartofii parțial coapte în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 15 minute. Tăiați blaturile de cartofi, scoateți cea mai mare parte a interiorului cartofului, având grijă să lăsați pielea de cartofi intactă. Într-un castron mediu, zdrobiți interiorul cartofului îndepărtat.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu, amestecați untul.
Călește ceapa în tigaie până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Combinați ceapa, broccoli și pansamentul de fermă cu piureul de cartofi.
Periați exteriorul cojilor de cartofi cu ulei. Puneți amestecul de cartofi în piei. Aranjați cartofii umpluți pe o foaie de prăjituri.
Coaceți cartofii timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit de 425 grade F (220 grade C) sau până când este încălzit. Condimentează cu sare, piper și pătrunjel.