Cartofi copți umpluți cu Broccoli și brânză

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii copți umpluți cu Broccoli și brânză ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Broccoli și cartofi copți umpluți cu brânză, Cartofi copți umpluți cu Broccoli-ou, și Pui și Broccoli umplute de două ori cartofi coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.frecați cartofii cu 1 lingură. ulei; pierce cu un cuțit.
Coaceți până se înmoaie, 1 oră și 30 de minute. Aburiti broccoli pana se inmoaie, 5 minute.
Scurgere; clătiți. Se usucă și se toacă aproximativ.
Într-o tigaie la foc mic, încălziți 1 lingură. ulei. Saut ceapa pana se inmoaie, 10 minute.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute.
Lăsați cartofii să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca. Setați cuptorul la 177°.
Tăiați cartoful de 1/4 inch. Scoate carnea.
Se amestecă cu ingredientele rămase. Umpleți cojile de cartofi cu amestec; coaceți 30 de minute.