Cartofi Copți Umpluți

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, cartofii copți umpluți ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 347 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, boia de ardei, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), Cartofi Umpluți La Cuptor, și Crab Umplute De Două Ori Cartofi Coapte.
Instrucțiuni
Frecați și străpungeți cartofii.
Se coace la 375 CP timp de 1 oră sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri.
Într-un castron mare, zdrobiți pulpa cu unt. Se amestecă arpagicul, sarea, piperul și suficient lapte pentru a obține consistența dorită. Lingură în coji de cartofi;se presara cu boia de ardei.
Așezați pe o foaie de copt negrasă.
Se coace la 375 CP timp de 20-30 minute sau până se încălzește. (Cartofii pot fi umpluți înainte și refrigerați sau congelați. Acordați timp suplimentar pentru reîncălzire.)