Cartofi Copți La Grătar Ușor

Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Cartofii la grătar ușor la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 354 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de amestec de usturoi-piper, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Jo Jo La Cuptor Ușor, Cartofi Ușor De Două Ori Coapte, și Cartofi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați ingredientele cu unt de brânză până se omogenizează. Se da la frigider pana la servire.
Pierce cartofi pentru a permite aburului să scape.
Periați în afara cartofilor cu unt topit; se presară cu sare condimentată.
Așezați cartofii pe o farfurie cu microunde sau într-un vas cu microunde puțin adânc. Cuptor cu microunde la maxim 6 până la 8 minute, rotind o dată, până când furculița este fragedă.
Puneți cartofii pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 12 minute, întorcându-vă ocazional, până când sunt crocante și rumenite.
Tăiați X mare în partea de sus a fiecărui cartof copt; apăsați ușor părțile până la puf. Se acoperă fiecare cu unt de brânză; se presară cu amestec de usturoi-piper.