Cartofi Copți De Două Ori I
Cartofi coapte de două ori i este a fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 128 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, unt, brânză Cheddar ușoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Curățați și curățați cartofii de copt. Pierceți pielea cu o furculiță o dată sau de două ori.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 1 oră sau până când cartofii sunt moi și fermi.
Lăsați cartofii să se răcească ușor.
Tăiați cartofii copți în jumătate și scoateți pulpa la 1/4 inch de marginea cochiliei. Mash pulpa cu lapte, sare și unt după gust. Umpleți cojile cu amestec de pulpă de piure presărați blaturi cu brânză Cheddar rasă.
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute sau până când brânza este topită și bulbucată.