Cartofi Copți De Două Ori I

Cartofi Copți De Două Ori I
Cartofi coapte de două ori i este a fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 128 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, unt, brânză Cheddar ușoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Curățați și curățați cartofii de copt. Pierceți pielea cu o furculiță o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi De CoptCartofi De Copt
3
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 1 oră sau până când cartofii sunt moi și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lăsați cartofii să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Tăiați cartofii copți în jumătate și scoateți pulpa la 1/4 inch de marginea cochiliei. Mash pulpa cu lapte, sare și unt după gust. Umpleți cojile cu amestec de pulpă de piure presărați blaturi cu brânză Cheddar rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute sau până când brânza este topită și bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista