Cartofi copți de două ori
Twice Baked Potatoes este o rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană, cu 4 porții. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 245 de calorii, 6 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Dacă aveți la îndemână cimbru proaspăt, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi dulci la cuptor cu cârnați de pui și mere și cartofi la cuptor cu cremă de pui, corned beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor și corned beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Frecați cartofii cu ulei și asezonați generos cu sare cușer.
Se aseaza pe o tava de copt si se coace pana cand cartofii sunt foarte fragezi pe interior si crocante pe exterior, aproximativ 1 ora, 15 minute.
Între timp, încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul și asezonați cu sare și piper, gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 până la 8 minute.
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți până se parfumează, 1 minut. Se răcește ușor.
Tăiați pe lungime, deschizând în jos centrul fiecărui cartof, oprindu-se la aproximativ 1 inch de la fiecare capăt. Scoateți interiorul într-un castron mare, păstrând aproximativ 1/4 inch coajă de cartofi lângă coajă.
Adăugați amestecul de praz, crema de brânză și laptele la cartofi și pasați bine cu o furculiță până se omogenizează, dar devine ușor. Se amestecă pătrunjelul tocat. Turnați umplutura înapoi în cojile de cartofi, aproximativ 1/2 cană de umplutură pentru fiecare cartof și puneți înapoi pe tava de copt.
Coaceți până se încălzește și blaturile sunt ușor rumenite, 20 până la 25 de minute.
Se ornează cu pătrunjel suplimentar.