Cartofi copți cu varză de Bruxelles și slănină

Cartofi copți cu varză de Bruxelles și slănină
Cartofi copți cu varză de Bruxelles și slănină este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 601 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de varză de Bruxelles, frunze de salvie, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Cartofi, Slănină Și Varză De Bruxelles, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Cartofi Și Slănină, și Cartofi prăjiți cu Bacon și varză de Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți la 375 F. Spălați și uscați cartofii, apoi înțepați-i peste tot cu o furculiță. Setați pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți 1 oră sau până când cartofii se simt moi atunci când sunt stoarse ușor și pielea este crocantă. Într-o tigaie medie, la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte. Aruncați toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1/4 cană și readuceți tigaia la arzător la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați salvia și sotati până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați stafidele și varza de Bruxelles și amestecați până se încălzește. Feliați partea superioară a fiecărui cartof în centru pe lungime și strângeți ușor pentru a slăbi interiorul. Puneți o parte din amestecul de varză de Bruxelles peste fiecare cartof și așezați 3 felii de slănină deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați câte o bucată de smântână la fiecare și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista