Cartofi copți cu varză de Bruxelles și slănină
Cartofi copți cu varză de Bruxelles și slănină este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 601 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de varză de Bruxelles, frunze de salvie, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Cartofi, Slănină Și Varză De Bruxelles, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Cartofi Și Slănină, și Cartofi prăjiți cu Bacon și varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți la 375 F. Spălați și uscați cartofii, apoi înțepați-i peste tot cu o furculiță. Setați pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți 1 oră sau până când cartofii se simt moi atunci când sunt stoarse ușor și pielea este crocantă. Într-o tigaie medie, la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte. Aruncați toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1/4 cană și readuceți tigaia la arzător la foc mediu.
Adăugați salvia și sotati până la sfârâit.
Adăugați stafidele și varza de Bruxelles și amestecați până se încălzește. Feliați partea superioară a fiecărui cartof în centru pe lungime și strângeți ușor pentru a slăbi interiorul. Puneți o parte din amestecul de varză de Bruxelles peste fiecare cartof și așezați 3 felii de slănină deasupra.
Adăugați câte o bucată de smântână la fiecare și presărați sare și piper.