Cartofi Copți Cu Usturoi
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Cartoful copt cu usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cartofi de copt, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Pene De Cartofi Coapte Cu Usturoi, Usturoi Prăjit De Două Ori-Cartof Copt, și Usturoi Prăjit De Două Ori Cartof Copt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se toarnă ulei de măsline într-o pungă de plastic. Măsurați sarea și piperul de usturoi pe o farfurie și amestecați puțin. Înveliți fiecare cartof cu ulei de măsline plasându-l în pungă și mutându-l.
Scoateți din pungă și înmuiați în condimente. Frecați condimentele în cartof pentru a acoperi.
Așezați cartofii direct pe grătarul cuptorului.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când cartofii se simt moi când îi strângeți.