Cartofi copți cu hrean și arpagic
Hreanul și cartofii copți cu arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 207 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, arpagic, obișnuit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Piure de hrean cu unt de arpagic, Cartofi La Cuptor Cu Brânză Și Arpagic, și Cartofi la cuptor cu smântână de arpagic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați cartofii direct pe raftul cuptorului și coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră. În timp ce se coc, împăturiți smântâna, hreanul, arpagicul, sarea și piperul într-un castron mic. Înjumătățiți cartofii copți și acoperiți cu amestecul de smântână.