Cartofi Copți
Cartofii la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 242 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Carne de vită la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul și uleiul; pus deoparte.
Frecați bine cartofii și frecați pielea cu amestec de ulei; se presară sare.
Așezați într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până când ați terminat. Tăiați blaturile, adăugând 1 lingură de unt la fiecare cartof, dacă doriți.