Cartofi Condimentați Feliați

Cartofi Condimentați Feliați
Cartofii condimentați feliați sunt un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 207 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pansament cu miere-dijon, busuioc, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Copți Feliați, Cartofi Copți Feliați, și Cartofi Feliați Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartoful intr-o cratita mare in apa clocotita pentru a acoperi 8 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți bine cartoful, rezervând 2 linguri lichid de gătit; așezați cartoful într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați lichidul de gătit, pansamentul și restul de 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă peste cartof; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista