Cartofi cerești și șuncă
Cartofii și șunca cerească ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 12 porții cu 396 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de pesmet de parmezan, cartofi, cremă condensată de supă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi Cerești, Cartofi Dulci La Cuptor Ceresc, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Puneți cartofii într-o oală mare cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe până se înmoaie ușor, aproximativ 12 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Se amestecă smântâna, untul, crema de supă de pui, brânza Cheddar, ceapa verde, șunca, sarea și piperul cu cartofii.
Răspândiți amestecul în vasul de copt pregătit.
Se presară cu pesmet și se stropesc cu unt.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit.