Cartofi calzi cu ceapă, slănină și brânză

Cartofi calzi cu ceapa, Bacon și brânză este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 214 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, vin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi pentru bebeluși cu vinetă caldă de slănină, Rib-Eye la grătar de vită cu cartofi calzi, slănină și praz, și Cartofi prăjiți cu slănină, ceapă și salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă și aduceți la fierbere. Sareți apa și gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 12 minute; se scurge bine.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mic, amestecând, până când este crocantă, aproximativ 7 minute.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Adăugați cartofii, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Așezați cele 2 jumătăți de brânză pe fundul unei tigaie și lingurați cartofii și ceapa deasupra.
Turnați vinul în tigaie și coaceți timp de 12 minute, sau până când brânza s-a topit. Folosind 2 spatule metalice, amestecați ușor cartofii pentru a acoperi cu brânză topită, presărați cu piper și serviți imediat.