Cartofi bătuți cu usturoi prăjit
Cartofi bătuți cu usturoi prăjit este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 327 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, cartofi roșii, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Usturoi Prăjit Bătut Feta Crostini, Burgeri de dovlecei prăjiți cu feta bătută cu usturoi, și Usturoi prăjit, ceapă eșalotă caramelizată și unt bătut cu tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Așezați pe o foaie mare de copt cu margini.
Coaceți 45 de minute; scoateți usturoiul și lăsați-l deoparte. Întoarceți cartofii la cuptor și coaceți 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Lăsați cartofii să stea 15 minute sau până când sunt suficient de răciți pentru a se manipula. Cojiți cartofii, aruncați piei și transferați într-un castron mare. Strângeți pulpa de usturoi din cuișoare în castron cu cartofi.
Adăugați smântână și 1/4 cană apă fierbinte la cartofi și usturoi. Bateți cu un mixer electric 1 minut sau până când este ușor și pufos. Se amestecă untul; condimentează cu sare kosher și piper negru după gust.