Cartofi Bătuți Cu Păstârnac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cartofii bătuți cu păstârnac. Această rețetă servește 35 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă knudsen, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Chipotle de miere-păstârnac prăjit și Crostini de morcovi cu Ricottan bătut și Pesto, Cartofi Piure De Păstârnac, și Cartofi Piure De Păstârnac (Antarctica).
Instrucțiuni
Așezați cartofii, păstârnacul și 1 linguriță. de sare în cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ingredientele; acoperiți tigaia. Aduceți la fierbere la căldură mare. Descoperi; reduce căldura la mediu. Fierbeți 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți cartofii și păstârnacul; reveniți la cratiță.
Adăugați smântână și unt. Se pasează ușor, lăsând câteva bucăți de cartof și păstârnac în bucăți.
Se condimentează cu piper și restul de 3/4 linguriță. sare.