Cartofi aluați cu bere
Cartofi aluați cu bere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 323 de calorii , 5 g de proteine și 19 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, lapte, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 37% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bujii de cartofi cajun , Bujii de cartofi prăjiți la tigaie și Bujii de mere cu scorțișoară la cuptor .
Instrucțiuni
Spălați și străpungeți cartofii. Se dă la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 10-12 minute sau doar până când se înmoaie, întorcându-se o dată.
Între timp, într-un castron puțin adânc, bateți făina, laptele, oul, sarea condimentată, uleiul și piperul până se omogenizează. Se amestecă berea; puse deoparte.
Când cartofii sunt suficient de rece pentru a fi manipulați, tăiați fiecare în 12 felii. Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Înmuiați felii de cartofi în aluat. Se prăjesc în loturi timp de 3-4 minute sau până când se rumenesc, întorcându-le din când în când.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți cu smântână dacă doriți.