Cartofi Albi Cu Cheddar Festonat

Cartofi Albi Cu Cheddar Festonat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu Cheddar alb. Această rețetă face 10 porții cu 358 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cimbru, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză Cheddar albă și cartofi Festonați cu arpagic, Cartofi Festonati Cheddar, și Cheddar Bacon Cartofi Festonate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-o cratiță mare, încălziți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă făina și condimentele până se amestecă; se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4
Într-un 13x9-in uns. vas de copt, strat jumătate din fiecare dintre următoarele: cartofi, șuncă, brânză și sos. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți, acoperit, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Coaceți, neacoperit, cu 40-50 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista