Cartofi Albi Cu Cheddar Festonat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu Cheddar alb. Această rețetă face 10 porții cu 358 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cimbru, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză Cheddar albă și cartofi Festonați cu arpagic, Cartofi Festonati Cheddar, și Cheddar Bacon Cartofi Festonate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-o cratiță mare, încălziți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă făina și condimentele până se amestecă; se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă supa.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Într-un 13x9-in uns. vas de copt, strat jumătate din fiecare dintre următoarele: cartofi, șuncă, brânză și sos. Repetați straturile.
Coaceți, acoperit, 30 de minute.
Coaceți, neacoperit, cu 40-50 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.