Cartofi acoperiți cu somon afumat și fenicul
Cartofi acoperit cu somon afumat și fenicul ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 81 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, crenguțe proaspete de mărar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Brioșă engleză acoperită cu ou de tarhon și somon afumat, Salată de fenicul și somon afumat, și Fenicul Vichyssoise Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă sărată cu 1 inch într-o cratiță mare, apoi fierbeți, neacoperiți, până când sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește.
Se amestecă somonul, bulbul de fenicul, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Înjumătățiți cartofii răciți și condimentați părțile tăiate cu sare și piper. Aranjați, tăiați părțile în sus, pe un platou (dacă cartofii se clătină, tăiați o felie subțire de pe fundul rotunjit), apoi punctați fiecare cu 1/2 linguriță smântână. Mound somon pe partea de sus.
* Cartofii pot fi gătiți cu 3 ore înainte și păstrați, acoperiți, la temperatura camerei.* Toppingul de somon poate fi făcut cu 3 ore înainte și răcit, acoperit.