Cartofi acoperiți cu somon afumat și fenicul

Cartofi acoperiți cu somon afumat și fenicul
Cartofi acoperit cu somon afumat și fenicul ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 81 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, crenguțe proaspete de mărar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Brioșă engleză acoperită cu ou de tarhon și somon afumat, Salată de fenicul și somon afumat, și Fenicul Vichyssoise Cu Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă sărată cu 1 inch într-o cratiță mare, apoi fierbeți, neacoperiți, până când sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se amestecă somonul, bulbul de fenicul, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SomonSomon
4
Înjumătățiți cartofii răciți și condimentați părțile tăiate cu sare și piper. Aranjați, tăiați părțile în sus, pe un platou (dacă cartofii se clătină, tăiați o felie subțire de pe fundul rotunjit), apoi punctați fiecare cu 1/2 linguriță smântână. Mound somon pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
SomonSomon
1
* Cartofii pot fi gătiți cu 3 ore înainte și păstrați, acoperiți, la temperatura camerei.* Toppingul de somon poate fi făcut cu 3 ore înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SomonSomon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista