Cartofi

Cartofi
Cartofii sunt o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 389 calorii. Un amestec de ulei de arahide, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon), Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), și Cartofi prăjiți la cuptor și cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare cu apă rece și bine sărată pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când un cuțit alunecă ușor, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Se pune pe o foaie de fursecuri și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Când sunt suficient de reci pentru a le manipula, țineți 1 între mâini ca și cum ați bate din palme și apăsați ușor cu călcâiul 1 mână. Doriți să spargeți cartoful la aproximativ o grosime de 1/2 inci, păstrându-l în 1 bucată. Pielea se va împărți, dar cartoful nu trebuie să se destrame. Repetați cu cartofii rămași. Puteți pregăti cartofii până în acest moment cu câteva ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Se toarnă 1/2 inch de ulei de arahide în tigaia mare și se încălzește la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Combinați pătrunjelul, usturoiul și coaja de lămâie într-un bol de servire și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Când uleiul începe să fumeze, puneți cu grijă cartofii zdrobiți în ulei și gătiți pe ambele părți până când sunt crocante și bine rumenite, 8 până la 10 minute. Cu o lingură pliată, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se adaugă usturoiul și se sotează până se rumenesc ușor. Cu o lingură pliată, transferați usturoiul în castron cu amestecul de pătrunjel-lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Când cartofii sunt gata, adăugați-i la amestecul de usturoi și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Serviți imediat. Salvați uleiul de usturoi rămas și folosiți-l pentru a îmbrăca o salată sau legume a doua zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista