Cartea: ouă în iad

Nevoie de o curs principal fără gluten? Gătiți cartea: ouăle în iad ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 327 calorii. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză parmigiano-reggiano, busuioc, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gatiti cartea: Sriracha Deviled Ouă, Gatiti cartea: ouă-orice stil Chilaquiles, și Gatiti cartea: oua Deviled cu somon afumat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de sote, încălziți uleiul de măsline și ardeiul roșu până când fulgii încep să se încălzească și aroma lor înflorește.
Se toarnă sosul Pomodoro în tigaie și se amestecă pentru a crea un sos diavolo.
Încălziți sosul diavolo la foc mediu până când este fierbinte și clocotit. Crăpați ouăle și glisați-le în sos. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 7 până la 10 minute, sau până când albușurile sunt ferme și opace și gălbenușurile sunt încă moi și curgătoare.
Folosind o lingură mare, scoateți 2 ouă și un sfert din sos în fiecare din cele 4 boluri de servire.
Presărați fiecare cu un sfert din brânza rasă și serviți.
- face aproximativ 4 cani -
Într-o cratiță, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mic.
Adăugați usturoiul și gătiți ușor timp de 3 până la 4 minute, sau până se rumenesc.
Adăugați vinul și ardeiul roșu, ridicați focul la mediu-mare și aduceți vinul la foc mic. Gatiti aproximativ 2 minute sau pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Între timp, puneți roșiile într-un bol de amestecare și zdrobiți cu o furculiță sau un tocător de cartofi.
Se adaugă în tigaie și se condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă zahărul.
Aduceți sosul la foc mic la foc mediu și gătiți timp de 50 până la 60 de minute.
Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline și busuiocul în sos și gust.
Adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.