Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Carpaccio de sfeclă prăjită cu sare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Fructe Patrimoniu Prăjită Și Sare Sfeclă La Cuptor Cu Fiert Moale El, Carpaccio De Sfeclă, și Carpaccio De Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți un strat de sare de 1/4 inch în fundul unui vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați sfecla deasupra sării, asigurându-vă că nu se ating. Acoperiți sfecla cu sarea rămasă (salvați câteva pentru condimentare) și coaceți până la furculiță, aproximativ 1 oră, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Scoateți sfecla din sare și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Între timp, faceți pansamentul: curățați brânza de capră, Creme fraiche, uleiul de măsline, oțetul și șalotul într-un blender până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creme Fraiche
Brânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați frunzele de salvie și prăjiți până când sunt crocante, 5 până la 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
7
Transferați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge; condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Cojiți sfecla (pielea va aluneca imediat) și feliați-o în runde subțiri folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit. Împărțiți feliile de sfeclă între plăci. Puneți o parte din pansamentul cu brânză de capră deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Puneți rucola într-un bol, stropiți cu zeama de lămâie și uleiul de măsline, condimentați cu sare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La Rotisor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați salata de rucola pe farfurii; stropiți cu mai mult pansament cu brânză de capră, dacă doriți. Se acoperă cu nuci de pin și salvie prăjită.