Carpaccio De Sfeclă Prăjită Cu Sare

Carpaccio De Sfeclă Prăjită Cu Sare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Carpaccio de sfeclă prăjită cu sare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Fructe Patrimoniu Prăjită Și Sare Sfeclă La Cuptor Cu Fiert Moale El, Carpaccio De Sfeclă, și Carpaccio De Sfeclă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți un strat de sare de 1/4 inch în fundul unui vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Așezați sfecla deasupra sării, asigurându-vă că nu se ating. Acoperiți sfecla cu sarea rămasă (salvați câteva pentru condimentare) și coaceți până la furculiță, aproximativ 1 oră, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Scoateți sfecla din sare și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Între timp, faceți pansamentul: curățați brânza de capră, Creme fraiche, uleiul de măsline, oțetul și șalotul într-un blender până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creme FraicheCreme Fraiche
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați frunzele de salvie și prăjiți până când sunt crocante, 5 până la 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Transferați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge; condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Cojiți sfecla (pielea va aluneca imediat) și feliați-o în runde subțiri folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit. Împărțiți feliile de sfeclă între plăci. Puneți o parte din pansamentul cu brânză de capră deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Puneți rucola într-un bol, stropiți cu zeama de lămâie și uleiul de măsline, condimentați cu sare și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați salata de rucola pe farfurii; stropiți cu mai mult pansament cu brânză de capră, dacă doriți. Se acoperă cu nuci de pin și salvie prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista