Carpaccio de sfeclă cu vinetă de ghimbir-Miso

Carpaccio de sfeclă cu vinetă de ghimbir-Miso
Carpaccio de sfeclă cu vinaigretă de ghimbir-Miso este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 49 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sfeclă, muștar, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și vinetă de mentă, Carpaccio De Cod Suffolk Cu Vinetă De Șalotă, Ghimbir Și Soia, și Salată de vită cu ghimbir cu vinetă Miso.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați muștarul cu 4 lingurițe de apă până se omogenizează; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți suc de lămâie, miere, miso, ulei și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GhimbirGhimbir
MiereMiere
MisoMiso
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Tăiați și aruncați vârfurile și capetele rădăcinii din sfeclă. Frecați bine sfecla, apoi îndepărtați coaja cu un cojitor de legume și aruncați-o. Folosind cojitor de legume sau o mandolină, felie sfecla de hârtie subțire. Aranjați feliile în mod egal, ușor suprapuse, într-un inel pe fiecare dintre cele patru farfurii de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
4
Într-un castron, amestecați 2 linguri de vinaigretă de ghimbir-miso cu amestec de salată. Aranjați verdele în mod egal în centrul sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
VerziiVerzii
GhimbirGhimbir
SfeclăSfeclă
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți pansamentul rămas peste sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
6
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista