Carpaccio de sfeclă cu vinetă de ghimbir-Miso
Carpaccio de sfeclă cu vinaigretă de ghimbir-Miso este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 49 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sfeclă, muștar, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și vinetă de mentă, Carpaccio De Cod Suffolk Cu Vinetă De Șalotă, Ghimbir Și Soia, și Salată de vită cu ghimbir cu vinetă Miso.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați muștarul cu 4 lingurițe de apă până se omogenizează; lasa sa stea 5 minute.
Bateți suc de lămâie, miere, miso, ulei și ghimbir.
Tăiați și aruncați vârfurile și capetele rădăcinii din sfeclă. Frecați bine sfecla, apoi îndepărtați coaja cu un cojitor de legume și aruncați-o. Folosind cojitor de legume sau o mandolină, felie sfecla de hârtie subțire. Aranjați feliile în mod egal, ușor suprapuse, într-un inel pe fiecare dintre cele patru farfurii de salată.
Într-un castron, amestecați 2 linguri de vinaigretă de ghimbir-miso cu amestec de salată. Aranjați verdele în mod egal în centrul sfeclei.
Stropiți pansamentul rămas peste sfeclă.
Se adaugă sare și piper după gust.