Carpaccio de dovlecei Patricia Wells cu Avocado, fistic și ulei de fistic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Carpaccio de dovlecei Patricia Wells cu Avocado, fistic și ulei de fistic. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.39 pe portie. O porție conține 282 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de sare de mare, coajă de lămâie, floare de SEL și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Patricia Wells ' s Cobb Salad: Iceberg, roșii, Avocado, slănină și brânză albastră, Salata crocantă de sparanghel și mazăre de zăpadă a Patriciei Wells, și Salate Serioase: salata caldă de cartofi Patricia Wells cu capere, Scallions și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coaja de lămâie și sarea în râșnița de condimente și măcinați într-o pulbere fină.
Transferați într-un borcan mic și închideți cu capacul. (A se păstra, sigilat în borcan, la frigider până la 1 săptămână. După aceea, aroma de lămâie va începe să se estompeze.)
Pentru salată: în borcan, combinați sucul de lămâie și sarea aromată. Se acoperă cu capacul și se agită pentru a se amesteca.
Adăugați uleiul și agitați pentru a amesteca.
Cu mandolina sau cuțitul bucătarului, feliați dovlecelul pe lungime cât mai subțire posibil. Aranjați feliile pe un platou și turnați pansamentul peste ele. Înclinați platoul înainte și înapoi pentru a acoperi feliile uniform. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute, astfel încât dovlecelul absoarbe pansamentul și nu se usucă.
Înjumătățiți, lăsați și curățați avocado și tăiați-l longitudinal în felii foarte subțiri. Aranjați cu grijă feliile de dovlecel marinat pe farfurii individuale de salată, alternând cu feliile de avocado, suprapunându-le ușor.
Se presară cu nuci de fistic.
Se ornează cu crenguțele și florile de cimbru și fleur de sel.