Carpaccio de dovlecei Patricia Wells cu Avocado, fistic și ulei de fistic

Carpaccio de dovlecei Patricia Wells cu Avocado, fistic și ulei de fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Carpaccio de dovlecei Patricia Wells cu Avocado, fistic și ulei de fistic. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.39 pe portie. O porție conține 282 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Un amestec de sare de mare, coajă de lămâie, floare de SEL și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Patricia Wells ' s Cobb Salad: Iceberg, roșii, Avocado, slănină și brânză albastră, Salata crocantă de sparanghel și mazăre de zăpadă a Patriciei Wells, și Salate Serioase: salata caldă de cartofi Patricia Wells cu capere, Scallions și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coaja de lămâie și sarea în râșnița de condimente și măcinați într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Transferați într-un borcan mic și închideți cu capacul. (A se păstra, sigilat în borcan, la frigider până la 1 săptămână. După aceea, aroma de lămâie va începe să se estompeze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Pentru salată: în borcan, combinați sucul de lămâie și sarea aromată. Se acoperă cu capacul și se agită pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați uleiul și agitați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Cu mandolina sau cuțitul bucătarului, feliați dovlecelul pe lungime cât mai subțire posibil. Aranjați feliile pe un platou și turnați pansamentul peste ele. Înclinați platoul înainte și înapoi pentru a acoperi feliile uniform. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute, astfel încât dovlecelul absoarbe pansamentul și nu se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
MandolinăMandolină
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Înjumătățiți, lăsați și curățați avocado și tăiați-l longitudinal în felii foarte subțiri. Aranjați cu grijă feliile de dovlecel marinat pe farfurii individuale de salată, alternând cu feliile de avocado, suprapunându-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
7
Se presară cu nuci de fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
8
Se ornează cu crenguțele și florile de cimbru și fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
9
Servește. 
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista