Carpaccio de dovlecel crud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză ricotta, frunze de mentă, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carpaccio De Dovlecei, Carpaccio De Dovlecei, și Carpaccio De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Șindrilă feliile de dovlecel într-un singur strat suprapus pe un platou. Praf cu sare și piper, apoi stropiți cu un număr de 3 de ulei de măsline și sucul de lămâie. Puneți asta la frigider pentru aproximativ 10 minute pentru a oferi aromelor șansa de a intra în dovlecel. Acum împrăștiați prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Praz
2
Se presară cu ierburile. Apoi garnisiți cu brânza ricotta și frunzele de mentă, dacă folosiți.