Carpaccio de dovlecei brute

Carpaccio de dovlecei brute
Carpaccio de dovlecel crud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză ricotta, frunze de mentă, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carpaccio De Dovlecei, Carpaccio De Dovlecei, și Carpaccio De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Șindrilă feliile de dovlecel într-un singur strat suprapus pe un platou. Praf cu sare și piper, apoi stropiți cu un număr de 3 de ulei de măsline și sucul de lămâie. Puneți asta la frigider pentru aproximativ 10 minute pentru a oferi aromelor șansa de a intra în dovlecel. Acum împrăștiați prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PrazPraz
2
Se presară cu ierburile. Apoi garnisiți cu brânza ricotta și frunzele de mentă, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
MentăMentă
IerburiIerburi
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista