Carpa serioasa de Gatit a casei Canal 9

Carpa serioasa de Gatit a casei Canal 9
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați canal House Cooking ' s Serious Rag nr. O porție conține 1920 calorii, 124g de proteine, și 140g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $9.45 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați mână de frunze de pătrunjel, ulei de măsline, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Bastoane de pește Canal House Cooking, Linte De Casă Canal, și Linte De Casă Canal.

Instrucțiuni

1
Întoarceți carnea rumenită în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați roșiile zdrobite și sosul de roșii împreună cu 2 căni de apă. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la minim și se fierbe încet cârpa timp de aproximativ 3 ore. Dați-i o agitare din când în când și adăugați mai multă apă dacă se pare că devine prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți toate bucățile mari de carne din oală pe o tăietură mare. Aruncați toate oasele și zgârierea și oricare dintre carnea pe care nu vă place aspectul. Tăiați mărunt carnea rămasă și readuceți-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Puneți oala pe aragaz la foc mic și abia fierbeți cârpa încă 2 ore. Continuați să adăugați apă dacă sosul devine prea gros. Chiar înainte de servire, adăugați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Serviți peste paste cu parmigiano-reggiano ras, dacă doriți.Related: recenzie de carte: canal House Cooking, volumele I și II(imagine: canal House Cooking)spectacol Nutritionlow-carblow-sodiumsugar-consciouspaleodairy-freegluten-freewheat-freeegg-freepeanut-freetree-nut-freesoy-freefish-freeshellfish-free
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Pe porție, pe baza24servicii.(%valoare zilnică)Calorii366grăsime30, 7 g(47, 2%)Saturate12, 3 g(61, 6%)Trans0, 1 gcarburi1, 2 g (0, 4%)Fibre0, 2 g(0, 7%)Zahăr0, 5 gproteine17, 7 g(35, 3%)Colesterol86, 2 mg(28, 7%)Sodiu75, 2 mg(3, 1%)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 18 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista