Carne de pui și Andouille Cârnați Rag Circulatorum ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 903 calorii, 52G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, roșii în suc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui Andouille Cârnați Gumbo, Gumbo cu cârnați de pui și Andouille, și Pui Andouille Cârnați Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați coapsele de pui, cu pielea în jos, pe suprafața de lucru. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare coapsă pe lungime de-a lungul fiecărei părți a osului, formând 2 bucăți de carne (o parte din carne poate rămâne pe oase); rezervați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
2
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Presărați puiul și oasele cu sare și piper. Lucrand in loturi, saut in oala pana se rumeneste, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se adaugă cârnați în oală și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați în castron cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați morcovii și ceapa în oală și saut până când ceapa este fragedă și aurie, aproximativ 10 minute. Se amestecă în 1/4 ceasca maghiran, usturoi, coaja de lamaie, și piper roșu zdrobit; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Coaja De Lamaie
Maghiran
Morcov
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați vin și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute. Se amestecă roșiile cu sucuri și bulion; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Bulion
Vin
8
Adăugați pui, oase, cârnați și orice sucuri acumulate din castron. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Folosind lingura cu fante, transferați puiul și cârnații în castron; aruncați oasele. Se fierbe lichidul în oală până se reduce la 3 căni, aproximativ 20 de minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de maghiran. Condimentează după gust cu sare și piper. Întoarceți puiul și cârnații în oală. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de servire.) Lingurați rag-ul peste pastele Campanelle cu unt de pătrunjel.