Carpa cu carnati de pui si Andouille 4

Carpa cu carnati de pui si Andouille 4
Carne de pui și Andouille Cârnați Rag Circulatorum ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 903 calorii, 52G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, roșii în suc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui Andouille Cârnați Gumbo, Gumbo cu cârnați de pui și Andouille, și Pui Andouille Cârnați Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coapsele de pui, cu pielea în jos, pe suprafața de lucru. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fiecare coapsă pe lungime de-a lungul fiecărei părți a osului, formând 2 bucăți de carne (o parte din carne poate rămâne pe oase); rezervați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Presărați puiul și oasele cu sare și piper. Lucrand in loturi, saut in oala pana se rumeneste, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adaugă cârnați în oală și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați în castron cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați morcovii și ceapa în oală și saut până când ceapa este fragedă și aurie, aproximativ 10 minute. Se amestecă în 1/4 ceasca maghiran, usturoi, coaja de lamaie, și piper roșu zdrobit; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MaghiranMaghiran
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați vin și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute. Se amestecă roșiile cu sucuri și bulion; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
VinVin
8
Adăugați pui, oase, cârnați și orice sucuri acumulate din castron. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Folosind lingura cu fante, transferați puiul și cârnații în castron; aruncați oasele. Se fierbe lichidul în oală până se reduce la 3 căni, aproximativ 20 de minute. Se amestecă restul de 1/4 cană de maghiran. Condimentează după gust cu sare și piper. Întoarceți puiul și cârnații în oală. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de servire.) Lingurați rag-ul peste pastele Campanelle cu unt de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaghiranMaghiran
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
CârnațiCârnați
UntUnt
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista