Carolina A Tras Carne De Porc
Carolina Tras de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 743 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de mâncare și vin. Un amestec de sare kosher, pudră de ceapă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Carne de porc trasă la grătar cu sos Carolina, Carolina A Tras Sandvișuri De Porc, și Cea mai bună carne de porc trasă de Carolina din lume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 27
Într-un castron mediu, bateți muștarul cu zahărul brun, sarea, piperul, boiaua și praful de ceapă. Setați umărul de porc, cu partea grasă în sus, în tigăi de prăjire de aluminiu de unică folosință de 14 pe 18 inci.
Ungeți carnea de porc cu amestecul de muștar. Prăjiți, neacoperit, timp de 12 ore, până când carnea este foarte fragedă și se îndepărtează de osul umărului.
Înclinați tigaia și turnați sucurile de prăjire într-un castron mediu; ar trebui să aveți aproximativ 1 1/4 căni. Dați la frigider sucurile timp de 30 de minute. Îndepărtați grăsimea înainte de utilizare.
Între timp, aprindeți 10 brichete de cărbune. Când cărbunii sunt fierbinți, acoperiți-i cu restul de 40 de brichete. Când toți cărbunii sunt fierbinți, aranjați 6 căni de așchii de lemn înmuiate în jurul cărbunilor. Puneți tigaia de prăjire pe grătarul grătarului peste cărbuni și așchii de lemn. Acoperiți grătarul, deschideți parțial orificiile de aerisire și fumați umărul de porc timp de 30 de minute.
Scoateți cu grijă carnea de porc și grătarul și amestecați cărbunii de câteva ori. Împrăștiați restul de 2 căni de așchii de lemn înmuiate peste cărbuni. Înlocuiți grătarul grătarului și readuceți carnea de porc la grătar. Acoperiți și fumați timp de 30 de minute mai mult.
Transferați carnea de porc pe o suprafață de lucru și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute. Trageți carnea de pe oase; aruncați oasele, zgârierea, pielea și grăsimea. Folosind clești și o furculiță, sau degetele, mărunțiți fin carnea și transferați-o într-un castron mare. Aruncați carnea mărunțită cu 1/4 cană din sucurile de prăjire rezervate și serviți cu unul dintre cele trei sosuri de grătar.