Carnitas Tacos de mistreț cu Jicama-salsa de Mango

Carnitas Tacos de mistreț cu Jicama-salsa de Mango
Rețeta mistreț Carnitas Tacos cu Jicama-Mango Salsan este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $3.24 pe portie, primești un fel principal care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pene de tei, semințe de coriandru, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Hellraisin ' Mistreț-Mistreț Învelit, Tacos de Carnitas fără deșeuri cu Salsa Verde, și Crock Pot Carnitas Tacos cu Salsa de Chili roșu.

Instrucțiuni

1
Așezați maghiranul, usturoiul, coriandrul și frunzele de dafin într-o bucată mică de pânză de brânză și legați-o strâns cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CoriandruCoriandru
MaghiranMaghiran
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
1
Așezați toate ingredientele măsurate într-un castron mediu, condimentați cu sare și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.Pentru servire: când carnea este gata, scoateți și aruncați pachetul de plante și sferturile de ceapă. Creșteți căldura la mediu și gătiți până când apa rămasă s-a evaporat și doar grăsimea topită acoperă fundul tigaiei. Reduceți focul la minim și lăsați carnea să se prăjească în grăsime, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot și începând să se destrame, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Îndepărtați și aruncați orice bucăți mari de grăsime neîngrădită.
3
Serviți carnitas în tortilla, acoperite cu salsa, cu pene de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
CarnitasCarnitas
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții15
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista