Carnitas Fiert Cu Bere
Carnitas fiert cu bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați lager, ardei iute guajillo, umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Încercați Carnitas Fiert Cu Bere, Nachos final cu Carnitas fiert cu bere, și Agustine ' s Beer & Tequila Carnitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii iute într-o oală mare și uscată, la foc mediu, până când se umflă ușor și se întunecă ușor pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Scoateți din oală; lasa sa se raceasca. Stem chiles șijuteți pe lungime; aruncați semințele.
Aduceți ardei iute, carne de porc, bere, usturoi,sare și 1 cană de apă la fiert în aceeași oală.Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă cu furculița,60-80 de minute.
Descoperiți carnea de porc; se fierbe până se lichideazăse evaporă și carnea de porc începe să se rumenească,20-25 de minute. Continuați să gătiți, amestecând frecvent și răzuind fundul oalei,până când carnea de porc este mărunțită și rumenită, 10-15 minute.
Adăugați 1 cană de apă la carnea de porc; gătiți, răzuind bucăți rumenite din fundul oalei, timp de aproximativ 1 minut. Faceți înainte: Carnitas poate fifăcut cu 3 zile înainte.
Lasă să se răcească. Acoperiți și omorâți. Reîncălziți cu 1/2 cană de apă într-o oală acoperită, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a menține carnea de porc umedă.