Carnitas Fiert Cu Bere

Carnitas Fiert Cu Bere
Carnitas fiert cu bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați lager, ardei iute guajillo, umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Încercați Carnitas Fiert Cu Bere, Nachos final cu Carnitas fiert cu bere, și Agustine ' s Beer & Tequila Carnitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute într-o oală mare și uscată, la foc mediu, până când se umflă ușor și se întunecă ușor pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți din oală; lasa sa se raceasca. Stem chiles șijuteți pe lungime; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Aduceți ardei iute, carne de porc, bere, usturoi,sare și 1 cană de apă la fiert în aceeași oală.Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă cu furculița,60-80 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
ApăApă
BereBere
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Descoperiți carnea de porc; se fierbe până se lichideazăse evaporă și carnea de porc începe să se rumenească,20-25 de minute. Continuați să gătiți, amestecând frecvent și răzuind fundul oalei,până când carnea de porc este mărunțită și rumenită, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați 1 cană de apă la carnea de porc; gătiți, răzuind bucăți rumenite din fundul oalei, timp de aproximativ 1 minut. Faceți înainte: Carnitas poate fifăcut cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnitasCarnitas
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Lasă să se răcească. Acoperiți și omorâți. Reîncălziți cu 1/2 cană de apă într-o oală acoperită, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a menține carnea de porc umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista