Carnitas De Porc
Carnitas de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 332 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.85 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de salsa îmbuteliată, ceapă, ardei iute chipotle în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană), Carnitas de porc mai sănătos cu filet de porc, și Carnitas De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți fante adânci de 1/2 inch în afara fripturii; chestii cu usturoi.
Combinați chimenul și următoarele 3 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mic.
Așezați friptura într-un aragaz electric lent de 3 1/2 litru.
Presărați carne de porc pe toate părțile cu amestec de condimente.
Combinați sucurile și ardeii iute chipotle.
Se toarnă amestecul de suc peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; mărunțiți cu 2 furculițe. Grăsime degresată din lichidul de gătit.
Combinați carnea de porc mărunțită și 1/2 cană de lichid de gătit; aruncați bine.
Lingură 1 1/2 uncii amestec de porc pe fiecare tortilla; top fiecare cu 1 1/2 lingurite ceapa, 1 1/2 lingurite salsa, și 1 1/2 lingurite coriandru.
Se servește cu pene de var.