Carnitas
Carnitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 398 calorii, 45g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fundul de porc, tortilla caldă, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până tortilla ai putea urma acest curs principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Carnitas AKA Carnitas De Pollo, Carnitas Caldo (Supă Carnitas), și Tex-Mex Carnitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați carnea de porc cu sarea condimentată.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți un grătar de prăjire în partea de jos a unei tigaie de prăjire și turnați 1 cană de apă în fundul tigaiei împreună cu fumul lichid. Aranjați carnea de porc pe grătar și deasupra cu ceapa și usturoiul. Acoperiți tigaia cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți timp de 2 ore, apoi scoateți capacul și coaceți până când carnea de porc este furcă, încă aproximativ 1 oră.
Când este gătit, transferați carnea de porc într-un castron mare. Se taie carnea și se amestecă în sucurile de tigaie.
Serviți cu tortilla caldă sau folosiți atunci când faceți tacos, Tamale etc.