Carnea mamei lui Ed

Carnea mamei lui Ed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 767 calorii, 36g de proteine, și 55g de grăsime per portie. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos worcestershire, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Soacra.
Instrucțiuni
Am o slăbiciune perfect justificată pentru orice rețetă care vine la mine transmisă prin familia altcuiva. Aceasta nu este doar sentimentalism; sper nici măcar sentimentalism, de fapt, deoarece am fost întotdeauna disprețuitor convins că sentimentalismul este refugiul celor fără emoții adecvate. Da, deduc sensul din mâncarea care a fost transmisă de generații și apoi încredințată mie, dar gândiți-vă la asta: rețetele care durează, o fac dintr-un motiv.
Și pe lângă toate acestea, există intrarea mea cu Americana culinară. Aud doar cuvântul fleică și simt că toată lumea veche, ironia Europeană și corupția se scurg din mine în timp ce mă voi transforma într-un tablou Thomas Hart Benton. Și apoi îl mănânc: visul este risipit și tot ce mi-a rămas este o gură de rumeguș compactat, în formă de placă și dezamăgire majoră, majoră. Deci, acum înțelegeți de ce sunt atât de încântat de această rețetă. Se face chiftea gust ca întotdeauna am visat ar trebui.
Chiar dacă aceasta este într-adevăr carnea mamei lui Ed, rețeta așa cum este tipărită mai jos este adaptarea mea. Socrul meu obișnuia să spună o poveste despre cum îi cerea mamei lui instrucțiuni despre cum să facă murături. "Cât de mult oțet am nevoie?"a întrebat el. "Destul", a răspuns ea. Rețeta mamei lui Ed are o abordare similară; am adăugat atingeri contemporane, cum ar fi precizia măsurătorilor. Dar pentru toate acestea, gătitul nu poate fi niciodată cu adevărat precis: slănina va cântări mai mult sau mai puțin, în funcție de cât de gros sau subțire este feliată, de exemplu. Și există multe alte exemple similare: nicio carte de bucate nu ar putea fi suficient de lungă pentru a conține toate variantele posibile pentru o singură rețetă. Dar ceea ce urmează sunt orientări fiabile, puteți fi siguri de asta.
Te implor, dacă poți, să-ți iei carnea de la un măcelar. Am făcut această rețetă de câteva ori, comparând carnea tocată care provine de la măcelar și carnea tocată care provine din diverse supermarketuri și nu există nicio înțelegere a faptului că carnea de măcelar proaspăt tocată este ceea ce face ca pâinea să se topească (asta și ceapa, dar ceapa singură nu o poate face). Dificultatea cu carnea tocată din supermarket nu este doar uscăciunea pe măsură ce mănânci, ci corelația care este că pâinea de carne are o textură mai sfărâmicioasă, ceea ce face mai dificilă felierea.
Sunt fericit doar să am sucurile care picură din pâinea de carne în timp ce gătește până la sos, și nu în ultimul rând pentru că întregul punct al acestei pâine de carne pentru mine este că pot conta pe o jumătate bună din ea pentru a mânca rece în sandvișuri pentru restul săptămânii. (Și trebuie să fiți conștienți, este de datoria mea să vă fac conștienți, că o staniu de prăjire cu fețe înalte face mai multe sucuri decât una superficială.) Dar dacă ai vrut să facă suficient sos pentru a acoperi întreaga shebang fierbinte, apoi fie face un sos de ceapa și se toarnă sucuri de carne în La sfârșitul sau moda un rapid stovetop BBQ sos. Prin asta, vreau să spun doar scoateți o cratiță, puneți în ea 1,76 uncii/50g zahăr muscovado închis, 4,23 uncii/125ml stoc de vită, 4 linguri fiecare de muștar Dijon, sos de soia, pastă de roșii sau piure și jeleu de coacăze roșii și 1 lingură de oțet de vin roșu, după gust. Se încălzește și se amestecă și se toarnă într-o cană pentru a servi.
Ed m - a instruit să mănânc kasha cu asta, adică îmi imaginez cum a servit - o mama lui, dar chiar simt că dacă nu ai crescut pe kasha-un fel de mămăligă de hrișcă-atunci vei eșua prea ușor să-i vezi farmecul. Nu văd niciun argument împotriva piureului de cartofi, cu excepția celui leneș, dar nu mă deranjează să merg intercultural și să fac o tigaie de mămăligă; folosesc tipul instant, dar înlocuiesc apa pe care instrucțiunile pachetului o recomandă cu stoc de pui.
Și ca și în cazul stocului de carne de vită necesar pentru sosul sugerat mai sus, sunt fericit că acest lucru este cumpărat mai degrabă decât de casă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți o cratiță cu apă la fiert și apoi fierbeți 3 ouă timp de 7 minute. Reîmprospătați-le în apă rece.
Cojiți și tocați ceapa și încălziți grăsimea de rață într-o tigaie cu fund gros. Gatiti ceapa usor stropita cu sare, timp de aproximativ 20 pana la 25 de minute sau pana cand ceapa este aurie si se prinde in grasime.
Scoateți într-un castron să se răcească.
Puneți sosul Worcestershire și carnea de vită măcinată într-un castron, iar când amestecul de ceapă nu este fierbinte la atingere, adăugați în castron și lucrați totul împreună cu mâinile.
Adăugați oul crud rămas și amestecați din nou înainte de a adăuga în cele din urmă pesmetul.
Împărțiți amestecul în 2 și, în tigaie, faceți jumătatea inferioară a pâinii de carne, bătând jumătate din amestecul de vită într-o formă ovoidă plată de aproximativ 9 centimetri lungime. Cojiți și așezați cele 3 ouă fierte la rând pe mijlocul pâinii de carne.
Formați Movila rămasă peste vârful ouălor și puneți-o într-o formă solidă de pâine. Comprimați foaia de carne pentru a scăpa de găuri, dar nu o suprasolicitați.
Acoperiți foaia de carne cu felii de slănină, ca și cum ar fi o terină, învelind baconul se termină sub foaia de carne cât mai bine pentru a evita ondularea în timp ce gătește.
Coaceți timp de 1 oră, până când sucurile se limpezesc și, odată ce a ieșit din cuptor, lăsați carnea să se odihnească timp de 15 minute. Acest lucru ar trebui să ușureze felierea. Când tăiați, faceți-o cu generozitate, astfel încât toată lumea să primească un ou.
Turnați sucuri de carne în timp ce serviți sau faceți ceea ce veți face cu sos.