Carnea de vită a pisicii de țară
Carnea de vită a pisicii de țară este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 904 calorii, 75g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 7. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați granule de usturoi, top round, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, și Carne De Vită Sacadat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: deshidratator alimentar
Combinați zahărul, sarea, semințele de țelină, fulgii de chili și granulele de usturoi într-un castron mare.
Adăugați runda superioară și amestecați bine pentru a acoperi complet. Se da la frigider si se lasa la marinat 24 de ore.
Așezați fâșiile de rundă superioară pe tăvile unui deshidratator alimentar. Uscați la 125 grade F timp de 24 de ore.