Carne și pere Ravioli deschise din ' paste moderne

Carne și pere Ravioli deschise din ' paste moderne
Carne și pere Ravioli deschise de la ' Paste moderne ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.99 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 249 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți stafide aurii, la 4 frunze de salvie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel mai simplu paste din lume (Frascarelli) de la ' Paste Modern, Ravioli cu față deschisă, cu ou și verdeață ofilită, și Ravioli deschise cu dovleac și Amaretti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați pancetta și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
3
Scoateți cârnații din carcasă și sfărâmați-l în tigaie; gatiti pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Adăugați carnea de vită, pere, stafide, usturoi și salvie. Gatiti amestecul pana cand perele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Între timp, gătiți pastele în apă sărată până când sunt aproape al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
6
Scurgeți și aruncați în sos împreună cu câteva linguri de lichid de gătit. Se amestecă bine și se gătește, adăugând mai mult lichid de gătit, dacă este necesar, până când pastele sunt al dente. Se amestecă coaja și se condimentează cu brânză rasă, scorțișoară, nucșoară și pătrunjel după gust. Condimentați cu sare și piper și serviți pastele acoperite cu o stropire de firimituri amaretti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista