Carne și legume la grătar peste șofran Orzo

Carne și legume la grătar peste șofran Orzo
Carnea și legumele la grătar peste șofran Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 744 calorii, 51G de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.02 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, creveți, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Abandon nesăbuit: Snapper tăiat în tigaie cu legume de șofran de citrice peste Arugulan Orzo, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Legume la grătar cu orez șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mediu, combinați ingredientele pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, combinați jumătate din marinată cu pieptul de pui, coapsele de pui și creveții. Aruncați pentru a combina. Acoperiți și lăsați la marinat cel puțin 1 oră. Dacă marinați mai mult de 1 oră, asigurați-vă că ați refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pulpe De PuiPulpe De Pui
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți porumbul cu marinată neutilizată rezervată și înfășurați în folie. Aruncați ciupercile cu 1/4 cană din marinata neutilizată rezervată. Grătați pieptul și coapsele de pui la o temperatură internă de 165 grade F, aproximativ 7 minute pe parte. Gratiți porumbul în interiorul foliei, timp de aproximativ 5 minute pe parte. Grătați ardeii aproximativ 5 minute pe parte. Grătați creveții și ciupercile, aproximativ 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
ArdeiArdei
CrevețiCreveți
PorumbPorumb
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Ungeți ardeii la grătar cu ultima marinadă neutilizată rezervată. Se taie ardeii și ciupercile înainte de servire, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
ArdeiArdei
7
Aranjați carnea și legumele la grătar peste șofranul orzo pe un platou mare și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
șofranșofran
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
8
Într-o oală mare, aduceți bulionul de pui la fiert la foc mare. Reduceți căldura la minim, aducând stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați șofranul, amestecați și lăsați șofranul să înflorească, aproximativ 5 minute. Întoarceți focul la mediu și stocul la fierbere, apoi adăugați orzo și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
StocStoc
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
10
Scurgeți orzo și transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea, piperul și pătrunjelul. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista