Carne Tradițională Giroscopică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea tradițională de giroscop. O porție conține 622 calorii, 39G de proteine, și 49G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.59 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de maghiran, miel măcinat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare includ Gyro Carne, Seitan Gyro Carne, și Carne Gyro și sos Tzatziki.
Instrucțiuni
Așezați ceapa într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă mărunt. Scoateți ceapa pe centrul unui prosop, adunați capetele prosopului și stoarceți lichidul din ceapă.
Așezați ceapa într-un bol de amestecare împreună cu mielul și carnea de vită. Condimentați cu usturoi, oregano, chimen, maghiran, rozmarin, cimbru, piper negru și sare.
Se amestecă bine cu mâinile până se combină bine. Acoperiți și refrigerați 1 până la 2 ore pentru a permite aromelor să se amestece.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați amestecul de carne în robotul de bucătărie și pulsați aproximativ un minut până când se toacă fin și amestecul se simte lipicios. Împachetați amestecul de carne într-o tigaie de pâine de 7x4 inch, asigurându-vă că nu există buzunare de aer. Tapetați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Așezați tigaia pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și introduceți-o în cuptorul preîncălzit. Umpleți tigaia cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei.
Coaceți până când carnea giroscopică nu mai este roz în centru, iar temperatura internă înregistrează 165 de grade F (75 de grade C) pe un termometru pentru carne, 45 de minute până la 1 oră.
Se toarnă orice grăsime acumulată și se lasă să se răcească ușor înainte de a felia subțire și de a servi.