Carne tocată II

Carne tocată II
Mincemeat II este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 563 calorii. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Un amestec de agrișe, zahăr, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scumpe. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Carne Tocată, Carne tocată, și Carne de vită tradițională pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Puneți carnea într-o tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Scoateți carnea când ați terminat, dar nu opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
În timp ce carnea se gătește, puneți afinele și apa într-o cratiță medie și fierbeți la foc mic până când afinele încep să se despartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Când carnea se face, se macină împreună cu merele tocate și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Măcinați portocala și lămâia, coaja și toate și așezați-le într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați afine, stafide, cireșe, coacăze, coniac, oțet, zahăr, cuișoare, nucșoară, scorțișoară și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgrișeAgrișe
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Combinați bine apoi amestecați amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Acoperiți tava cu folie de aluminiu și puneți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Se încălzește carnea tocată timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
11
Sterilizați suficiente borcane și capace de conserve pentru a se potrivi cu toată carnea tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
12
Așezați un suport de sârmă în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Împachetați carnea tocată în borcane sterilizate, asigurându-vă că nu există spații sau bule de aer. Umpleți borcanele până la vârf și înșurubați capacele. Coborâți cu grijă borcanele în apă clocotită folosind un suport. Asigurați-vă că borcanele au cel puțin 2 centimetri de spațiu între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Turnați mai multă apă clocotită peste borcane, dacă este necesar, astfel încât acestea să fie acoperite cu 2 centimetri de apă. Acoperiți vasul și procesați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Ridicați cu grijă borcanele din apă folosind un suport și așezați-le pe o suprafață acoperită cu lemn sau pânză, la cel puțin 2 centimetri distanță. Se lasă să se răcească, apoi verificați sigiliul apăsând pe capacul borcanului. Un capac sigilat corespunzător nu se va mișca deloc în sus sau în jos. Carnea tocată trebuie îmbătrânită timp de 2 sau 3 luni înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista