Carne tocată II

Carne tocată II
Mincemeat II este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 563 calorii. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Un amestec de agrișe, zahăr, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scumpe. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Carne Tocată, Carne tocată, și Carne de vită tradițională pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Puneți carnea într-o tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Scoateți carnea când ați terminat, dar nu opriți cuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
În timp ce carnea se gătește, puneți afinele și apa într-o cratiță medie și fierbeți la foc mic până când afinele încep să se despartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Când carnea se face, se macină împreună cu merele tocate și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Măcinați portocala și lămâia, coaja și toate și așezați-le într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați afine, stafide, cireșe, coacăze, coniac, oțet, zahăr, cuișoare, nucșoară, scorțișoară și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgrișeAgrișe
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Combinați bine apoi amestecați amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Acoperiți tava cu folie de aluminiu și puneți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se încălzește carnea tocată timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
11
Sterilizați suficiente borcane și capace de conserve pentru a se potrivi cu toată carnea tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
12
Așezați un suport de sârmă în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Împachetați carnea tocată în borcane sterilizate, asigurându-vă că nu există spații sau bule de aer. Umpleți borcanele până la vârf și înșurubați capacele. Coborâți cu grijă borcanele în apă clocotită folosind un suport. Asigurați-vă că borcanele au cel puțin 2 centimetri de spațiu între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
14
Turnați mai multă apă clocotită peste borcane, dacă este necesar, astfel încât acestea să fie acoperite cu 2 centimetri de apă. Acoperiți vasul și procesați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Ridicați cu grijă borcanele din apă folosind un suport și așezați-le pe o suprafață acoperită cu lemn sau pânză, la cel puțin 2 centimetri distanță. Se lasă să se răcească, apoi verificați sigiliul apăsând pe capacul borcanului. Un capac sigilat corespunzător nu se va mișca deloc în sus sau în jos. Carnea tocată trebuie îmbătrânită timp de 2 sau 3 luni înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne TocatăCarne Tocată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista