Carne Tocată De Miel
Coacerea de miel tocată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 542 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos marinara îmbuteliat, ulei de măsline, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare includ Orez Cu Miel Tocat, Tarte filo de miel tocate, și Frigarui de miel tocat Indian.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-un wok la foc mediu, adăugați ceapa și prăjiți până se înmoaie și se înmoaie. Se amestecă mielul și ciupercile; gatiti pana cand carnea s-a rumenit, amestecand ocazional pentru a sparge carnea.
Se toarnă sosul marinara și se aduce la foc mic. Se amestecă pastele fierte, apoi se toarnă într-un vas de copt rezistent la cuptor.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Se toarnă făina și se amestecă bine.
Se toarnă laptele, se mărește focul la mediu și se gătește până se îngroașă. Se amestecă 1/4 cană din laptele îngroșat în ou, aproximativ o lingură la un moment dat pentru a tempera oul, apoi se toarnă oul în sosul rămas și se amestecă împreună.
Întindeți acest sos alb peste paste și presărați brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și crocant, aproximativ 30 de minute.